alexbexikilli.blogg.se

Alexandra & Rebecka åker till Tanzania för att volontärarbeta på barnhem i två månader, från mitten av oktober till mitten av december. Här kan ni följa vårt äventyr!

Vill du skänka en fin gåva och veta att alla pengar kommer fram och gör nytta..?

Publicerad 2014-11-22 13:33:57 i Allmänt,

Vi har nu varit här i sex veckor och mött så mycket snälla människor och hört många intressanta historier, både hemska och fantastiska! Barnhemmet vi arbetar på heter Kilimanjaro Orphanage Centre, där vi jobbar med underbara barn. Men... Det är 65 föräldralösabarn som bor på barnhemmet och endast 40 sängar. Därför har ägaren, Lazaro, köpt mer land för att kunna bygga ut barnhemmet men pengar behövs för att kunna färdigställa projektet. För att hjälpa till ytterligare har vi beslutat oss för att starta en insamling fram till jul. Den 24e december skänker vi oavkortat allt vi fått in till vår andra familj här i Tanzania.

Så vill ni göra något fint inför jul, där ni vet att pengarna går direkt dit de behövs, får ni mer än gärna skänka pengar till barnhemmet som ger dessa underbara barn kärlek, mat och undervisning - en chans till ett bra liv!

Tänk på att även små bidrag gör skillnad, tillsammans kan vi förändra liven till de bättre för dessa kärleksfulla barn.

Kontonummer: 6165-861201388 (Handelsbanken)

För att få veta mer om livet här se barnhemmets hemsida: http://www.kiliorphanagecentre.org

 

 

Kommentarer

Postat av: Marinella

Publicerad 2014-11-23 09:39:22

Vilket fint intiativ😃 förstår att när man varit och levt med alla på barnhemmet sett vad som fattas dom och vad som behövs för att kunna göra flera barn lyckliga!! Då vill man göra vad man kan för att hjälpa.... Så självklart hänger vi på eran insamling!!! 😃 👍😘

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela