alexbexikilli.blogg.se

Alexandra & Rebecka åker till Tanzania för att volontärarbeta på barnhem i två månader, från mitten av oktober till mitten av december. Här kan ni följa vårt äventyr!

Asante sana

Publicerad 2014-12-15 23:27:43 i Allmänt,

Det är med sorg i hjärtat vi nu lämnat Tanzania för denna gång men vi kommer tillbaka om inte allt för länge för att träffa vår african family igen!

Vi är så glada för allt vi fått uppleva, både det som varit jobbigt (historier vi hört, begravning och livsöden som lärt oss massor) men framförallt det som varit bra!

Vi hade sån tur att hamna på ett bra barnhem men underbara barn: bra undervisning åt barnen, mycket energi och glädje och det viktigaste av allt - ett hem fullt med kärlek! Vi blev verkligen en del av familjen. Vi hade även tur som fick bo ihop med en underbar afrikansk kvinna som lärde oss att laga olika rätter därifrån och var så otroligt hjälpsam. Att ha träffat massor med snälla människor i Moshi towni förgyllde också resan och gav oss många roliga och intressanta dagar samt kvällar/nätter.

Så ASANTE SANA till alla underbara människor vi träffat på denna resa och till varandra. Vi gjorde det och kunde inte vara mer nöjda! Drömmen om att volontärarbeta på barnhem i Afrika - Tanzania har nu gått i uppfyllelse!

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela