alexbexikilli.blogg.se

Alexandra & Rebecka åker till Tanzania för att volontärarbeta på barnhem i två månader, från mitten av oktober till mitten av december. Här kan ni följa vårt äventyr!

Sol, bad & beach party

Publicerad 2014-12-13 07:25:00 i Allmänt,

Igår tog vi det lugnt och bara njöt. Började morgonen men lyxfrukost - färsk frukt, färskpressad juice, rostade mackor och pannkakor. Sen la vi oss vid poolen och solade men behövde bada ungefär varannan minut för att inte bli allt för varma! Sen var det dags för god lunch och därefter tog vi en promenad norr ut längst stranden. Fick än en gång sällskap av våra nya masajvänner.
 
Tillbaka på hotellet hängde Alex vid poolen och pratade lite med två svenska tjejer som kom igår medan Bex tog en timmes helkroppsmassage! Sen var det läsk- och snackstajm. 
 
Dagen avslutades med ett dopp i det varma havet, varmare än luften! Känns som en jacuzzi utan bubblor. Efter doppet var det dags för middag och sen tog vi varsin juicedrink.
 
Vid 23 åkte vi till Wakiki (ett hotell på grannstranden) tillsammans med hotelägarens flickvän och två killar från personalen. Där träffade vi även våra masajvänner och två killar från Sverige som var på samma plan som oss hit till Zanzibar. Var så härligt att dansa under en stjärnklar himmel med sand mellan tårna!
 
Lyxfrulle
 
Masajer och svenska killar 
 
Tillsammans med hotellägarens flickvän
 
African dadas
 
Mysigt ställe! Här med servitören Lusekelo från vårt hotell
 
Swahili dans

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela