alexbexikilli.blogg.se

Alexandra & Rebecka åker till Tanzania för att volontärarbeta på barnhem i två månader, från mitten av oktober till mitten av december. Här kan ni följa vårt äventyr!

På återseende Moshi towni

Publicerad 2014-12-11 06:54:00 i Allmänt,

Igår var en av de jobbigaste dagarna någonsin, så många avsked. På barnhemmet njöt vi av varje sekund. Pratade med alla barn och de som jobbar, tittade på dansuppvisning och kramades massor! Flera av barnen grät så det var svårt att lämna på kvällen när det var dags.

Hemma lagade vi middag åt mama och dada, det var mysigt. Efter middagen åkte vi in till stan för att säga hejdå till ytterligare några kompisar. De sa att de inte kunde förstå att vi på riktigt skulle åka och att de kommer sakna oss. Vi känner detsamma! Vi fick flera avskedspresenter från kompisarna: armband, halsband, tavlor och tshirt. Från african mama fick vi varsin kanga (tyg som kvinnorna här knyter som kjol).

Vi är så otroligt tacksamma för allt vi fått uppleva. Alla olika människor vi mött, från flygplatsen på väg hit för två månader fram till idag på Zanzibar. Vi har sett så mycket styrka, energi, glädje och kärlek i dessa människor. Vi är så glada att vi gjort den här resan och att vi gjorde den tillsammans. Nu är vi african mzungu dadas for life!

 
 
 

Kommentarer

Postat av: Magda

Publicerad 2014-12-11 11:16:24

Right on tjejer, ni har varit jatte bra! Stora kramar fran oss, aventyret fortsatter.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela