alexbexikilli.blogg.se

Alexandra & Rebecka åker till Tanzania för att volontärarbeta på barnhem i två månader, från mitten av oktober till mitten av december. Här kan ni följa vårt äventyr!

Ösregn

Publicerad 2014-12-08 15:41:00 i Allmänt,

Idag åkte vi in till stan för att köpa grejer så vi kan fixa ett kort att ge på barnhemmet med foton och info om kontot. Vi har redan fått in mycket pengar, tack! Men än är inte kontot stängt, enda till jul håller vi öppet! 
 
När vi var i stan började det ösregna och gjorde det till och från hela dagen så tog skydd i en liten bar på gatan där vi brukar hänga med kompisarna. Sen mötte vi upp en kille som tidigare jobbat på barnhemmet för att säga hejdå. Så tråkigt men nu börjar alla avsled: eller på återseende som vi säger!
 
När vi kom till barnhemmet följde vi med "grandma" Shannon ut på byn för att hjälpa till med bok-klubb. Hon anordnar så barnen i byn får komma varannan dag i veckan för att låna och lämna tillbaka, för att byta ut de böcker de är klara med. Det finns så mycket böcker på barnhemmet så jättebra att de kommee till användning!
 
 
 
Gift!
 
Frasse!
 
Läshörnan 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela