alexbexikilli.blogg.se

Alexandra & Rebecka åker till Tanzania för att volontärarbeta på barnhem i två månader, från mitten av oktober till mitten av december. Här kan ni följa vårt äventyr!

Avskedsfest

Publicerad 2014-12-10 09:04:00 i Allmänt,

Igår var vi i stan för avskeds lunch med ännu en local rafiki, denna gång var det Abel vi sa "see you" till.

Tillbaka på barnhemmet började vi förberedelserna för avskedsfesten och alla barn ville hjälpa till. De blåste ballonger och vi ställde fram drickor (hade köpt fina som såg ut som champagne flaskor så barnen kom och frågade "pombe?" vilket betyder alkohol men självklart var det alkoholfritt!), kakor, nötter, tårta och klubbor. Barnen kom sen på led och fick dricka av Alex och varsin tallrik med det andra av Bex.

Därefter pratade vi och kramades med barnen hela kvällen lång. Hade med kameran så det fotades massor, superkul att ha sen! Några av barnen grät och sa att de skulle sakna oss men vi försökte hålla humöret uppe och sa att det var för tidigt att vara ledsen för vi har hela dagen imorgon också.

När vi kom hem igår kväll pratade vi dock om hur ledsna vi kommer vara på väg till Zanzibar och första dagen där så det blir nog en tyst flygresa för vår del... Kommer tänka på alla barn och fina minnen vi skapat här!

 Kortet
 
 
Tårtan - Asante Kilimanjaro Orphanage Centre
 
Kalas
 
Thumbs up!
 
Yeah
 
Glada barn
 
Movie stars 

Kommentarer

Postat av: Marinella

Publicerad 2014-12-10 09:27:43

Ser framför mig hur fint ni ordnat med er avskedsfest😃 förstår att det känns tungt att lämna alla barnen och fina vänner ni fått träffa och spenderat ganska lång tid med!😊 tur att flygresan till Zanzibar inte är så lång.... Så ni inte behöver deppa så länge tänkte jag!😉 hoppas ni får njuta av era dagar på ön nu😎😘

Postat av: Marinella

Publicerad 2014-12-10 13:25:09

Jippi några bilder😃 och nu när man ser dom så är det lika mysigt som jag trodde👍 Vilket fint kort ni gjort till dem.... Och vilken lyckad insamling det blev... Det måste de bli kanon glada över! Och än är det ju inte försent att samla in lite mer😊

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela